• Nilsson Begravningsbil V90 3 dörrar - Dignitet och kvalitet

Begravningsbil V90 3 dörrar

Nilsson 3-d. Begravningsbil är byggd på Volvo V90-chassi. Bilen möter högt ställda krav på värdighet och funktion.

Värdighet

På ceremoniella fordon ställs särskilda krav. De ska bidra till den värdiga inramning som är viktig för sörjande anhöriga och vänner. Dessa krav uppfyller Nilsson Begravningsbil med sin eleganta design och goda funktion. Det hantverkskunnande som utmärker Nilsson Special Vehicles gör att anpassningar kan ske till olika länders krav på de fordon som används i samband med begravningsceremonierna.

Kvalitet och precision

För att säkerställa högsta krav på precision, kvalitet och rationell tillverkning har ett unikt världsledande produktionskoncept utvecklats. Det baseras på nya förlängnings- och svetsjiggar, lika de som används i volymproduktion världen över. Detta koncept i kombination med ett gediget hantverkskunnande ger Nilsson Special Vehicles möjlighet att erbjuda sina kunder kvalitet i världsklass.

Utförande

Nilsson 3-d. Begravningsbil är 850 mm längre än standardbilen. Ett antal utrustningsnivåer och unika tillval säkerställer att varje kunds önskemål tas i beaktande. För att öka framkomligheten erbjuds dessutom fyrhjulsdrivna varianter med diesel- och bensinmotor  (D4, T6).