Övriga Fordon

Övriga Nilsson-fordon

byggda utifrån dina unika behov

Med över 75 års erfarenhet av en bransch som till störst del bygger på kundanpassningar, är vi vana vid att lösa de flesta förfrågningar. Vi har bland annat mångårig erfarenhet av limousinebyggande, då limousinerna är en stor del av den brittiska begravningscermonin. Här kan du se mer om alla de kundanpassade projekt vi jobbat med de senaste åren.

Nilssons Limousine 
en publikfavorit som ledde till ny slogan

Making Cars Longer

För många är vi som mest kända för vårt Limousine-byggande. Vi fick även en känd slogan, “Nilsson – Making Cars Longer” utefter just Limousinerna. Limousinerna bygger vi främst för den brittiska begravningsmarknaden, men vi gör även specialanpassade Limousiner på förfrågan. Den senaste modellen är byggd från S90-chassit.

Peugot Partner

En bil med bra grundprestanda som vi fullständigt rustade om fullständigt invändigt. Bland kunderna återfinns bland annat veterinärer, och i deras bil installerade vi kylskåp och annan diverse utrustning för att underlätta deras yrkesutförande.

Kontakta oss. Vi berättar gärna mer.

Är du i behov av specialanpassade moduler eller interiörer i ditt yrkesfordon? Berätta gärna mer för oss, inga idéer är för galna.

Övriga Specialfordon

Nilsson Ledningsfordon XC90

Säkrast på vägarna

Nilsson V90 Begravningsbil

Nu som laddhybrid