Nilsson FInansiering

Ditt special-fordon är en oerhört viktigt del av ditt yrke, oavsett om din firma eller organisation består av 2 eller 200 anställda. Tillsammans med DNB-finans har vi tagit fram flertalet finansieringslösningar, utöver kontantköp, som gör det enklare att äga ett fordon från Nilsson.

DNB Finans ingår i DNB-koncernen, som är ledande i Norden inom bank, finans och försäkring och kan erbjuda det mesta som efterfrågas på den svenska marknaden inom leasing och avbetalning. Nilssons Special Vehicles samarbetar med DNB Finans för att kunna ge dig en trygg och flexibel finansiering med bra villkor.

Vad passar dig?

kontant, leasing eller avbetalning

Som standard erbjuder vi dig på Nilsson kontantköp av din specialbil. Men av olika skäl är detta givetvis inte alltid det bästa alternativet. Vill du undvika att fästa kapital i en specialbil, erbjuder DNB finans dig följande alternativ:

Avbetalning

Avbetalning är den kanske vanligaste finansieringsformen och innebär att ditt företag äger fordonet. Du gör avskrivningar, drar av momsen och tar upp tillgången i din balansräkning på samma sätt som om du köpt fordonet kontant. Normalt är avtalstiden upp till 7 år, men kan enkelt lösas i förtid.

Leasing

När du väljer leasing är det DNB som äger fordonet och du leasar det sedan av oss. Du får en fast månadskostnad och drar av leasingkostnaden i din resultaträkning.

Efter avtalstidens slut kan du välja att antingen lösa eller förlänga avtalet.

Ytterligare en fördel är att du, i samverkan med Nilssons, kan byta bil i befintlig finanseringslösning.

Kontakta oss. Vi berättar gärna mer.

Kontakta din säljare på Nilssons för mer information om de olika finansieringsalternativen, samt ett fördelaktigt finansieringserbjudande.

Nilsson V90 Hearse

Dags för ny specialbil?

Hitta din nya yrkesbil med rätt grundchassi och Volvo-modell. Du är endast några klick ifrån att hitta rätt modell och komma i kontakt med någon av våra experter.