Nilsson Special Vehicles AB (”Nilsson”) lämnar statusuppdatering gällande leveranser av grundchassin och norska marknaden

Bolaget vill meddela att chassileveranser från Volvo kommer att fortsätta som vanligt under de närmsta veckorna då Bolaget har ett antal producerade chassin som står färdiga hos Volvo. Dialog förs med Volvo för att säkra leveranser av chassin även efter Volvos produktionsstopp. I dagsläget ser Bolaget inte att vi påverkas av produktionsstoppet.

Under förra veckan (vecka 12) fick Bolaget ett antal avrop gällande ambulanser till Norge där kunderna önskar leverans så fort som möjligt vilket medför att produktionsplatserna gällande ambulanser och 3-dörrars begravningsbilar är fullbelagda de närmsta månaderna.

 

För mer information, vänligen kontakta:

Fredrik Nilsson, VD

E-post: fredrik.nilsson@nilsson.se

Telefon: 070-664 90 59

 

Kort om Nilsson Special Vehicles

Nilsson är idag en av Sveriges största aktörer för specialanpassade fordon. Bolaget producerar och säljer limousiner, ambulanser och begravningsbilar. Kunderna finns framförallt i Europa där de största marknaderna är Skandinavien och England. Historien bakom Nilsson började 1945 då Yngve Nilsson Karosserifabrik grundades. Med många års erfarenhet i branschen har bolaget stort fokus på innovation i form av nya material, tekniker och en ökad global marknadsfokusering för att uppnå fortsatt nöjda kunder.

 

Nilsson Special Vehicles AB (publ) är noterat på Nasdaq First North Growth Market (ticker: NILS).

Certified Adviser till Nilsson Special Vehicles är:

Västra Hamnen Corporate Finance AB

Tel: +46 40 200 250

E-mail: ca@vhcorp.se