Nilsson V90 Begravningsbil

För framtiden med

dignitet, kvalité och värdighet 

På ceremoniella fordon ställs särskilda krav. Dessa ska bidra till den värdiga inramning som är viktig för sörjande, anhöriga och vänner. Dessa krav uppfyller Nilsson begravningsbilar med sin eleganta design och goda funktion. Det hantverkskunnande som utmärker Nilsson Special Vehicles gör att anpassningar kan ske till olika länders krav på de fordon som används i samband med begravningsceremonierna.

Det bästa av Volvo, anpassat för
ditt yrke.

Miljö & körekonomi

Med lanseringen vår laddhybridsvariant på begravningsbilen, kan du till stor del köra fossilfritt i ditt yrke. Ett statement som ingjuter respekt för nutid och framtid.

Anpassad mjukvara

Vår egna mjukvara gör att du får ut det bästa av Volvo i kombination med rätt yrkesanpassningar. Regelbundna servicekontroller håller din bil uppdaterad till det senaste.

Omsorgsfullt vald inredning

Med över 75 år i branschen, garanterar vi utöver bilens högkvalitativa prestanda, värdig och väl vald inredning för en värdig resa till sista vilan.

Möt vår laddbara begravningsbil

Kontakta oss. Vi berättar gärna mer.

Hur fungerar leasing? Vilka tillval rekommenderar ni?

Vi hjälper dig att hitta rätt begravningsbil utefter dina och din verksamhets behov. Lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar en av våra experter dig.

 

Möt Mikael på Norbys Begravningsbyrå:
Ägare av den första levererade ladd-hybriden från Nilsson

“Jag har även haft Nilsson begravningsbil i min verksamhet tidigare men roligt att jag blev den första som börjat använda ladd-hybriden. Under första tiden med bilen har jag kunnat köra över hälften av den totala sträckan på ren el.”

Se mer om bilen.

Generella specifikationer & mått
Vänddiameter 14,7m

Nilsson-tillval

Tillval såsom gardiner och olika slädsystem ser väldigt olika ut beroende på beställarens preferenser och företagets verksamhetsland. Vi har bred erfarenhet av begravningsbranschens traditioner i alla världens länder. Kontakta Alexander, så kan han visa er exempelbilder och berätta mer.

Alexander Frisk
E-post
Tel: +46 (0)430 490 53

Volvo-tillval

Kompatibla Volvo-tillval varierar beroende på årsmodell, vilka Nilsson-tillval som läggs till, med mera. Kontakta Alexander för mer information.

Alexander Frisk
E-post
Tel: +46 (0)430 490 53

Övriga begravningsbilar

MB Vito/V-klass

Rymlig och anpassningsbar

Nilssons Lagerbilar

Upptäck Lagerbilar och begagnat