Nilsson XC90 Ledningsfordon

En unik Volvosammansättning

byggd för dina önskemål och belastningskrav

Vårt alldeles egna ledningsfordon, även känd som Commander, kommer som XC90 och V90 och består av en unik sammansättning av Volvos originalkomponenter för att klara hög belastning i form av hastighet och vikt.

Det bästa av Volvo & Nilsson 
i marknadens säkraste bil.

Framkomlighet

XC90 Ledningsfordon kommer med fyrhjulsdrift som standard, och med en markfrigång på 225mm. Ett utryckningsfordon ska klara alla klimat, väderlag och vägar. Bilen byggs med D5 (235hk) eller T5 (254hk) som grund.

Specialanpassat chassi

Nilsson XC90 Ledningsfordon har ett specialanpassat chassi för att klara större vikt och högre hastigheter. Dess sammansättning av Volvos originalkomponenter och våra kundanpassningar av lastutrymmet gör bilen unik.

Ergonomi, användarvänlighet & säkerhet

XC90 beskrivs bland annat av The Times som den säkraste bilen på våra vägar och sedan mätningar började 2004 har ingen människa avlidit i en XC90, som får högsta säkerhetsbetyg. Detta tycker vi är rätt grundförutsättningar för en insatsledare.

Kontakta oss. Vi berättar gärna mer.

Bör jag välja V90 eller XC90 som ledningsfordon? Vilka tillval rekommenderar ni?

Vi hjälper dig att hitta rätt ledningsfordon utefter dina och din organisations behov. Lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar en av våra experter dig.

 

Se mer om bilen

Generella specifikationer & mått
Vänddiameter 12,5m

Nilsson-tillval

Vi erbjuder en mängd kundanpassningar, beroende på behov och önskemål.

Vill du veta mer om valbara alternativ och specifikationer, kontakta Urban Holm.

Urban Holm tel. +46 (0)430-49055
E-post

Volvo-tillval

För mer info om vilka tillval som passar din Xc90 efter dina Nilsson-konfigurationer,  är du välkommen att kontakta vår säljavdelning på +46 (0)430-49050.

Övriga Förstärka Fordon

Nilsson V90

En Favorit i yrkesutförande

Nilsson XC60

SMARTARE ÄN NÅGONSIN

Lanseras 2021