Gör Karriär hos oss

Nilsson Special Vehicles är ett ledande specialbilsföretag med Europa som hemmamarknad. Våra fordon görs huvudsakligen utifrån fordonsindustrins mest säkra fordon, de senaste modellerna (S90, V90 & XC90) från Volvo. I dagsläget producerar och säljer vi limousiner, ambulanser, begravningsbilar och övriga specialfordon såsom våra ledningsfordon.

Vill du vara med och bidra med högkvalitativa yrkesfordon för samhällsbärande funktioner kan du mycket väl vara den vi söker!

”Jag har alltid tyckt om både bilar och försäljning och därför är det också väldigt roligt att få jobba med det. Och med specialfordon så är det också något som värdesätts högt av användaren och inte bara något man ska ha vilket gör det utbytet än roligare.”

Alexander Frisk

Business Area Manager
Hearse

”Att jobba på Nilsson Special Vehicles i en tid då det händer mycket i fordonsbranschen är både roligt och utvecklande. Jag får chansen att vara med och påverka i allt från produktkvalitet till hållbarhet då jag har ett brett spektra i min roll, vilket gör det extra stimulerande när produkterna är unika i sig och samhällsviktiga i sin helhet.”

Amelie Wennström

Quality and Environmental Manager

Lär känna oss

Vår vision

Vår vision är att kunna tillgodose respektive kunds önskemål med avseende på transportlösningar, d.v.s. en partner för långsiktiga helhetslösningar för att förenkla kundens bilägande.

Hållbarhet

Vi jobbar parallellt med Volvo och går i deras fotspår i vårt hållbara arbete. Numera byggs alla nya Nilsson-modeller utifrån Volvos nya motorserie, B-serien, där både Diesel och Bensin-bilar produceras som mildhybrider som standard.

Utöver detta jobbar vi stegvis med att anpassa vår produktion för de tyngre laddhybridbilarna, och kunde under 2020 lansera vår första laddningsbara bil, Nilsson begravningsbil med en T6-motor.

Målsättning

Vår målsättning är att bli en självklar leverantör för transportlösningar inom specialbilssektorn baserat på funktion, tillförlitlighet samt helhetsekonomi. Vår strategiska målsättning är att utveckla och bredda produktsortimentet inom befintliga produktkategorier för att kunna expandera utanför dagens huvudmarknader.

Lediga tjänster

Just nu söker vi: